el que s’ha escrit > Avís legal imprimir

Avís legal

elBulli Restaurant, S.L., en endavant elBulli, amb domicili social a Cala Montjoi, s/n, 17480 de Roses, Girona, Espanya; amb CIF B-17423831 i inscrita en el Registre Mercantil de Girona, Tom 815, Foli 193, Hoja GI-15538, Inscripció 1a.

 

L’usuari es compromet a respectar els drets de Propietat Intel·lectual i Industrial, podent visualitzar tots els elements, imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los en el disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic, sempre que sigui, únicament i exclusivament, per al seu ús personal i privat, quedant, per tant, terminantment prohibida la seva utilització amb finalitats comercials, la seva distribució, així com la seva modificació, alteració o descompilació.

 

elBulli no es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que puguin ocasionar, a títol enunciatiu: errors o omissions en els continguts, manca de disponibilitat de les pàgines, malgrat haver adoptat totes les mesures tecnològiques necessàries per evitar-ho.

 

elBulli es reserva el dret d’efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes en les seves webs, podent canviar, suprimir o afegir tant continguts com serveis que pugui prestar.

 

elBulli només autoritza esments als seus continguts en altres webs, amb el tractament que aquestes darreres considerin, sempre que no reprodueixin els continguts d’elBulli.com, així com els seus subdominis. En cas de disposar d’un enllaç hipertext a alguna de les seves pàgines, l’usuari ha de saber que està entrant a elBulli.com i ha de percebre en el seu navegador la direcció URL.