1
Benvingut a elBulli1846


Benvingut a elBulli1846, seu d'elBullifoundation, que es troba a Cala Montjoi, en ple Parc Natural del Cap de Creus, al mateix lloc on era elBullirestaurante.

La visita al seu museu et permetrà comprendre per què aquí es va canviar el paradigma de la gastronomia mundial i, alhora, reflexionar sobre la teva relació amb el coneixement i la innovació.

elBullifoundation és una fundació privada que va néixer el 2013 i que té la missió de:
  • Salvaguardar el llegat d'elBulli.
  • Generar contingut de qualitat sobre la restauració gastronòmica.
  • I promoure l'actitud innovadora.
El recorregut expositiu per elBulli1846 inclou diversos espais:

La zona exterior, on:
  • Compartim les nostres reflexions al voltant de la cuina i de la innovació.
  • Retem homenatge als Bullinianos que han fet i continuen fent possible la història d'aquest somni.
  • Et presentem Sapiens, la metodologia que hem desenvolupat per connectar el coneixement i comprendre i que apliquem a tots els nostres projectes…
  • Com, per exemple, a la Bullipedia, l'enciclopèdia de la restauració gastronòmica d'Occident
L'espai que ocupava el restaurant, on s'exposen les fites més importants de la història d'elBulli i com es va aplicar la sistematització de la innovació a través del llenguatge de la cuina i de l'exploració dels límits de l'experiència gastronòmica.

L'espai dedicat a les relacions interdisciplinàries que van enriquir i retroalimentar la capacitat innovadora d'elBulli al llarg de la seva trajectòria.

I un espai dedicat a elBulliDNA, on et mostrem projectes realitzats des que es va constituir elBullifoundation per complir amb la triple missió fundacional.

Moltes gràcies. La teva visita contribueix a conservar i transmetre el llegat d'elBulli i a donar suport a elBullifoundation en la seva missió.

Com has vist al principi, a elBulli1846 va de menjar coneixement. Esperem que gaudeixis!