On es troba? Què hi haurà?

elBulli1846 es troba a Cala Montjoi (Roses), en ple parc natural de Cap de Creus, un entorn únic que ofereix el millor ecosistema per a la investigació i la reflexió.

 

La localització és, en aquest cas, un fet diferencial, ja que el centre albergarà una exposició que ocuparà el total dels 4000 m² que comprèn i que es trobarà tant en espais exteriors com interiors, al mateix lloc on s’ubicava elBullirestaurant.

Aquesta exposició comprendrà elements artístics i divulgatius que ens faran reflexionar sobre com connectar el coneixement i sobre la innovació.

Alguns d’aquests elements seran estables i altres, evolutius o transitoris. Que adoptin una característica o una altra dependrà de la feina de recerca que dugui a terme l’equip creatiu mentre conviu en aquest entorn expositiu, en què farà servir les exposicions com a mètode d’investigació.

Així, l’exposició permanent sobre la innovació que tindrà la seu a elBulli1846 s’anirà enriquint i canviarà gràcies a aquestes exposicions “vives”, a aquest work in progress que generaran els diferents equips de treball.