Estamos realizando tareas de mantenimiento.

En unos momentos la web volverá a funcionar con normalidad.

Accedeix al Catàleg General de elBulli en línia

Amb la compra de qualsevol publicació del Catàleg general elBulli, rebrà l’accés per al Catàleg general d’elBulli online, amb les 1.846 receptes que es van fer a elBullirestaurante.

Més informació

Valoracions

 • La Razón

  Cada vegada és més complicat sobresortir. La Bullipedia serà fonamental per a les noves generacions, que han d’adquirir el millor coneixement.

 • Directo al Paladar

  Sens dubte la Bullipedia és un dels projectes més ambiciosos en l’àrea d’estudis culinaris.

 • National Geographic

  Amb les seves abundants il·lustracions i infografies, el llibre Paleolític i Neolític. Els orígens de la cuina es veu tant com es llegeix i convida a situar la gastronomia en el cor del desenvolupament de la civilització. La cuina és un dels elements clau per a entendre la història de la Humanitat.

 • XL Semanal – Gourmet

  La Bullipedia és un projecte titànic que, a més de fer bonic i vestir amb elegància les biblioteques més exigents, conté quantitats ingents d’informació. D’aquí ve que els textos dels seus llibres estiguin replets de qüestions plantejades en forma de preguntes seguides de la conseqüent resposta, llarga, ben armada i millor argumentada.

 • 7 Caníbales

  Hem sentit parlar molt del mètode Sapiens de boca de Ferran Adrià com a eina per a abordar totes les qüestions gastronòmiques que es plantegen i tots els projectes que han desenvolupat en els últims anys. Ara, després de deu anys d’estudi i recerca elBullifoundation llança el volum Connectant coneixement. Metodologia Sapiens on l’equip desenvolupa aquesta metodologia.

 • El Economista

  La primera enciclopèdia completa sobre el vi. Un treball multidisciplinari que es fonamenta sobre un mètode de recerca revolucionari, el mètode Sapiens, i que reuneix científics, caps de sala, historiadors, artistes, sommeliers, dissenyadors gràfics i molts més professionals vinculats al món del vi.

Per què comprar en elBullistore?

Les vendes de les botigues de elBullifoundation contribueixen al compliment dels objectius fundacionals de divulgar i fomentar la innovació, i de prestigiar, protegir i defensar el llegat i l’esperit de elBulli a tot el món.