Què són les convocatòries per a creatius d’elBulli1846?

A elBulli1846 es duran a terme diferents períodes d’investigació organitzats d’acord amb les convocatòries on participaran equips multidisciplinaris. Amb una visió holística, aquests equips estudiaran, investigaran i experimentaran entorn de l’eficiència en innovació.

Per formar els equips es duran a terme diferents convocatòries que permetran seleccionar els participants en funció de l’actitud investigadora i el talent creatiu que tinguin.

En cada període, l’equip aprofundirà sobre un “gran” tema d’estudi, que es combinarà amb temes personalitzats i es tractarà individualment. En tots dos casos, les temàtiques sempre es trobaran contextualitzades en el marc de la creació i la innovació. La metodologia Sàpiens hi serà la constant comuna, ja que permetrà auditar la creació i la innovació a partir del pensament sistèmic que la caracteritza.

El format dels equips i de la forma de treballar anirà canviant segons les necessitats que marquin la missió o missions de cada període. Així, es podran manllevar característiques de diferents models d’organització i funcionament, com ara els labs d’innovació i els creatius, els museus, etc.

La restauració gastronòmica, amb totes les relacions interdisciplinàries que té –amb la ciència, la tecnologia, la indústria, el disseny, l’art, la comunicació, etc.–, serà la base sobre la qual parteixi el llenguatge comú, de referència, per tractar la qüestió de l’eficiència en la gestió aplicada a les pimes, el nostre propòsit principal.